Pur morgen av Rune Salvesen (Ebok)
Ebok

Pur morgen (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2009
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.7 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202328245
Kategori: Romaner
Omtale Pur morgen

Pur Morgen ble av Dagbladets lesere stemt inn blant de ti best likte bøkene i 2005.

Pur morgen er en betagende og vakker liten roman. Hele handling utspiller seg i løpet av en time, om morgenen, i en ikke navngitt by, hvor som helst i verden. Vi får kjennskap til og møter tilfeldig en rekke ulike livsskjebner som knyttes sammen. De kjenner ikke hverandre, men tangerer, møter og bumper borti hverandre i løpet av romanen. Det eneste de har til felles er at de alle skal ut på en viktig reise.

Det er en lys og meget varm morgen. Heten ligger som et trygt, men også som et klamt og svett teppe over bokens karakterer.

Rune Salvesen er debutant og skisserer et sterkt portrett av de ulike karakterene og deres forskjellige motivasjoner for å legge ut på reisene sine. Romanen er sterk, trist, het og poetisk.

Til toppen

Andre utgaver

Pur morgen
Bokmål Heftet 2006
Om forfatter
Rune Salvesen er født i 1978 og oppvokst ved Forus travbane i Stavanger. Han debuterte i Signaler 1997 bare 17 år gammel. Rune Salvesen har studert journalistikk i London, og har utgitt mange dikt i ulike magasiner og blader sammen med irske og amerikanske forfattere, fotografer og designere. Har jobbet som journalist for Rogalands avis. Han har også skrevet sangtekster for forskjellige band. Han debuterte med romanen Pur morgen i 2005.