Pulverheksa på ferie (Innbundet)

Serie: Pulverheksa 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Pulverheksa
ISBN/EAN: 9788202521998
Kategori: Høytlesning , Bildebøker og Barnas bestevenner
Alder: 3 - 5
Omtale Pulverheksa på ferie

Pulverheksa kommer i nytt format og med ny teknikk som gjør figurene enda mer elskelig for barna. Når Pulverheksa skal ta med seg alle vennene sine på ferie er det naturligvis duket for interessekonflikter. Det er ikke lett når alle vil gjøre forskjellige saker, men Pulverheksa vet råd.

Til toppen

Flere bøker av Ingunn Aamodt:

Anmeldelser Pulverheksa på ferie

"Aamodt har skrinlagt malerpenselen hun har benyttet i de foregånde bøkene, og prøvd seg med elektrisk penn denne gangen. Og det forringer ikke utseende på noen måte, heller tvert om. Den litt skjeve, uvørne streken er der fortsatt, men med bedre skyggelegging, klarere figurer og flere detaljer. Dette er en ny, fin bok i Pulverheksa-serien vi kan lese med våre barn, om og om igjen."

Erik Aadland-Rasmussen, BA

Til toppen

Om forfatter

Ingunn Aamodt er født i Honningsvåg i Finnmark i 1965, og er nå bosatt på Frogner i Sørum. Hun er utdannet lærer i kunst- og håndverk, men har jobbet som barnebokforfatter på heltid siden 1998. Hun har skrevet en rekke spenningsbøker for barn og ungdom, blant annet i den populære serien Marg & Bein, Marlena Evensen. Serien Pulverheksa er for de aller minste.

Forfatteren illustrerer noen av bøkene sine selv.

Ingunn Aamodt vant ARKs barnebokpris 2010 for Dukken.

Bøker i serien