Prompehunden Walter 2 av William Kotzwinkle (Lydbok-CD)
Last ned høyoppløst omslag

Prompehunden Walter 2 (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2012
Innleser: Holm, Espen Beranek
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202377199
Omtale: Prompehunden Walter 2

ENDELIG ER OPPFØLGEREN TIL EN AV BARNELYDBØKENES STØRSTE SUKSESSER HER: PROMPEHUNDEN WALTER 2!

Walter er en herlig hund, bortsett fra et lite problem. Luft i magen. Han kan ikke noe for det. Han bare er slik. Heldigvis er Billy og Betty glade i ham til tross for hans lille gassproblem. Walter havner oppi mye rart på grunn av prompingen sin – det kan man høre om i fortellingene Prompehunden Walter, Prompehunden Walter på cruise, og Prompehunden Walter forvist fra stranden.

Fortellingene er lest og prompusert av Espen Beranek Holm. Han har også laget musikk og interessante lydeffekter, spesielt for denne lydboken.

FORVIST FRA STRANDEN 
Mor, far, Betty og Billy får seg sommerhus på stranden. Men Walter må være inne, for han fiser så mye på stranden at folk klager. Han spiser en rar kake og savner familien. En ettermiddag koser Betty og Billy seg på stranden og glemmer helt tidevannet.... Heldigvis skjønner Walter at noe er galt...

PÅ CRUISE 
Mor, far, Betty og Billy bestemmer seg for å dra på cruiseferie. Walter blir låst inne på lageret, fordi de andre cruisegjestene ikke orker lukten av prompen hans. Men når skipet får motorstopp får plutselig pipa en annen låt...

Til toppen

Om forfatter William Kotzwinkle

Espen Beranek Holm (f. 1960) er musiker og komiker kjent fra TV og radio. I 1983 mottok han Spellemannprisen for albumet X Ray, og han har spilt i band som Dronning Mauds land.
Han har også gjort suksess på revyscenen sammen med Rune Andersen, og som komiker er han kjent fra humorprogrammene «Hallo i uken » «Løvebakken ».

Holm har produsert en rekke lydbøker, deriblant "Prompehunden Walter", "Johannes Jensen" og "Quizmoro".

Til toppen