Prins Bisk (Innbundet)

Serie: Bisk 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202295868
Kategori: Bildebøker
Omtale Prins Bisk

I den tredje boken om Bisk er Bisk og Siss på besøk hos bestefar. Sammen med en nabounge går de opp på loftet. Loftet er det fineste rommet Bisk vet om. De tre vennene kler seg ut og Bisk vil være prins. Men etterhvert blir han ganske ekkel og vil bestemme over de andre. En enkel historie som på en fantasifull måte går rett inn i barns hverdag.

En bok med mye humor i tekst og bilder.

Til toppen

Flere bøker av Bjørn Ousland:

Anmeldelser Prins Bisk

Flink Bisk!

"(...) dyktig, sympatisk barnebokkunst som forener god fortelling med nyttig lærdom for barna, og boka fortjener mange venner! Trivelig hundegutt med flott seriepotensial."

Morten Haugen, Adresseavisen

"Særlig illustrasjonene har den enkelheten kombinert med sterke farger som treffer i målgruppen (...) Samtidig er den smart laget, og inneholder stoff som appellerer til små jenter så vel som gutter."

Morten Abrahamsen, VG

Til toppen

Om forfatter

Bjørn Ousland er født i 1959 i Oslo, men vokste opp og bor nå på Nesodden. Han er utdannet som tegneserieskaper i USA, og har mottatt flere priser for sine tegneserier og barnebokillustrasjoner.

Tegneseriene hans er utgitt i USA, Danmark, Sverige og Finland. Ousland er innkjøpt av Nasjonalbiblioteket, og har hatt flere separatutstillinger.

Bøker i serien