Prikkesyken av Bjørn F. Rørvik (Lydbok-CD)

Prikkesyken (Lydbok-CD)

Serie: Reven og Grisungen 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Rørvik, Bjørn F.
Spilletid: 0:26
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie: Reven og Grisungen
ISBN/EAN: 9788202323691
Omtale Prikkesyken

I Prikkesyken vil Grisungen leke doktor. Han er pasient og Reven er lege. Mens de leker mener Grisungen at de som er syke pleier å få noe godt. Reven tegner prikker på Grisungen som drar av sted til Kua med resept på brus og kososboller. Kua, som har besøk av Dagros, blir bestyrtet når hun ser hvor syk Grisungen er og vil ringe etter ambulanse. men litt brus og marsipankake gjør underverker. Pasienten kvikner til på rekordtid.Det viser seg snart at det er mange dyr i skogen som trenger hjelp av legen

En utrolig morsom bok som vil glede alle gamle og nye fans av Reven og Grisungen! Historiene har snart klassiker-status!

Til toppen

Andre utgaver

Prikkesyken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Anmeldelser Prikkesyken

Moro hele veien

”Ikke mange innlesere får liv og humør over en fortelling i samme grad som Bjørn Rørvik, når han leser sine egne morsomme historier om Reven og Grisungen.”

Ginni Sch. Henriksen, Kvinner og Klær

Til toppen

Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bildebøkene om Bukkene Bruse sammen med illustratør Gry Moursund, i tillegg til Reven og Grisungen-serien, som er illustrert av Per Dybvig. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak en detektivserie for barn om mesterdetektiven Purriot. Han har også laget en rekke tøysete og lettleste vitse- og gåtebøker i Leseløveserien sammen med illustratør Eivind Gulliksen.

Alle Bjørns bøker er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.

Bøker i serien