Poseidons vrede av Clive Cussler (Ebok)
Ebok

Poseidons vrede (Ebok)

Forfatter:

Sigrunn Stokke Johnsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.36 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Wrath of Poseidon
Oversatt av: Johnsen, Sigrunn Stokke
ISBN/EAN: 9788202721114
Kategori: Krim
Omtale Poseidons vrede

ET SAM OG REMI FARGO-EVENTYR

Legenden om kong Krøsus’ rikdommer har overlevd siden den ufattelige formuen hans ble stjålet og gjemt av pirater i år 546 f.Kr., og antatt tapt for alltid

Skattejegerne Remi og Sam Fargo er i Washington D.C. for å finne den siste ledetråden i mysteriet de har prøvd å løse i over ti år – det som en gang brakte dem sammen.

Ferden går til øya Fourni i Hellas, der de skal dykke etter og utforske et eldgammelt skipsvrak. Men en gåtefull milliardær stikker kjepper i hjulene for dem, og først da de forstår at skattene etter kong Krøsus muligens befinner seg i dette farvannet, forstår de hva de har med å gjøre.

Og det viktigste blir ikke lenger å finne skatten, men å komme seg hjem i live …

«En fascinerende opprinnelseshistorie … Leserne vil fortsette å bla for å se hva som skjer rundt neste sving.»
Publishers Weekly

«Det er duket for det seneste Sam og Remi Fargo-eventyret! Det føles godt å si dette, fordi det viser hvordan forfattere har evnen til å berøre oss med ordene sine selv etter at de er borte. (…) Poseidons vrede består av kompakte kapitler, som hos James Patterson, og hvert av dem ender så spennende at man bare må lese ett til …»
Bookreporter.com

Til toppen

Om forfatter

CLIVE CUSSLER (1931–2020) ble født i Illinois i USA. De fleste av Clive Cusslers romaner har tilknytning til havet, og det er ingen tilfeldighet, for han var selv dykker. Clive Cussler var grunnlegger av National Underwater & Marine Agency, (NUMA) en ideell organisasjon som forsker i maritim historie. Cussler og hans maritime eksperter har gjort over 60 historiske funn av undervannsvraksteder. I tillegg var Cussler stipendiat i både Explorers Club of New York og Royal Geographic Society i London. Cussler var også en anerkjent veteranbilsamler. Cussler er kanskje mest kjent for sine mange spennings romaner med helten og eventyreren Dirk Pitt i hovedrollen. Bøkene hans er oversatt til 40 språk og har solgt mer enn 125 millioner eksemplarer.

Tilgjengelige utgaver i serien om Dirk Pitt finner du her.

Tilgjengelige utgaver i serien Oregon-files finner du her.

Tilgjengelig utgaver i serien Fargo finner du her.

Tilgjengelige utgaver i serien NUMA-files finner du her.