Piratene på Bali (Heftet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 199
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: PRATENE På BALI
ISBN/EAN: 9788202189792
Omtale Piratene på Bali
En spennende roman om Lisa på 15 og Nils på 11 år, som sammen med foreldrene har lagt ut på seilas i det indonesiske farvannet.

Angrepet hadde kommet uten varsel - småbåtene gled inn fra mørket, en på hver side, og sjørøverne hoppet om bord. Det var femten eller tjue av dem, og det ble ikke tid til å gjøre motstand; det var bare Nils som instinktivt slo fra seg. "Ikke gjør noe," advarte faren i en tilkjempet rolig tone. "Det eneste vi oppnår er at noen av oss blir skadet. De kommer til å gjennomsøke båten og ta alt de kan finne av verdi, så stikker de.".... men det blir verre enn det.

Les mer om familien Ottesen på jordomseiling i de andre bøkene om Lisa & Nils i farlige farvann:

Savnet i Alaska 6 (2001)

Kapret på Bermuda 5 (2000)

Billigutgaver:

Gullskatten på revet (2)

Flukten på floden (3)

Diamanter i lasten (4)

Til toppen

Om forfatter
Tor Torkildsen (1932-2006) var født i Trondheim. Han hadde sin yrkesmessige bakgrunn innen skipsfarten og har blant annet jobbet som skipsmegler og senere drevet familierederiet i Trondheim.

Han debuterte som forfatter med spenningsromanen Stella Baltica (Aco) i 1994 og har siden skrevet mange maritime spenningsbøker for både barn og voksne. I 1995 utkom den første boken i serien om søskenparet Lisa og Nils og deres eksotiske eventyr i farlige farvann. Populære bøker for lesere mellom 10 og 14 år.

Akterutseilt (2003) er den første fortellingen om Peder Larsen og hans dramatiske liv.