Pensione Strega av Anne Sofie Rønning (Ebok)
Ebok

Pensione Strega (Ebok)

Serie: Vera Bang 6

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.02 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202369279
Kategori: Underholdningsromaner og Serieromaner
Omtale Pensione Strega
– Jeg tror Connie og Aksel har begynt å få et godt øye til hverandre, sa Karen tankefullt. – Jeg er naturligvis ikke sikker, men jeg har en følelse av at hun har vært på Åstestad noen flere ganger enn jeg vet om. Hun så megetsigende på Vera, som stirret forvirret tilbake.
– Mener du at det kanskje er noe mellom Connie og Aksel?
Karen nikket.
Connie og Aksel – umulig! Eller var det det?

Det har vært mange overraskelser for Vera denne sommeren og høsten – på mange plan. Når Pensione Strega omsider lukker sine dører etter den første vellykkede høstsesongen, vet Vera at dette bare er starten på et helt nytt eventyr. Ja, kanskje til og med på flere nye eventyr …

Til toppen

Om forfatter

Anne Sofie Rønning (f. 1944) er fra Oslo og jobber som oversetter. Tidligere har hun vært både frilansjournalist og revyforfatter, og har skrevet engelsk hovedfagsoppgave om J.R.R. Tolkien.

Rønning debuterte med boken Huset under konkylien, som er den første boken i en serie om eventyrlystne, oppegående kvinner som opplever spenning og romantikk på reise i utlandet. Flere titler i samme serie: Maskerade i marmor og Joshuas grotte.

I 2006 ble serien Kongens spåkvinne lansert. Serien handler om den unge norske kvinnen Cathrine Holts reise tilbake til vikingtiden, hvor hun blir en viktig del av historien - på godt og på vondt.

Bøker i serien