Pastor Viveka og hundreårsjubileet (Innbundet)

Forfatter:

Einar Blomgren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 304
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pastor Viveka och hundraårsjubileet
Oversatt av: Blomgren, Einar
ISBN/EAN: 9788202559601
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Pastor Viveka og hundreårsjubileet

Bok nummer to i den sjarmerende serien om Pastor Viveka

Tiden er inne for å markere Gamla Enskedes hundreårsjubileum, men medlemmene i jubileumskomiteen er uenige om hvordan det skal markeres. Pastor Viveka må navigere gjennom alt dette, samtidig som hun går på kurs for å lære seg å uttrykke følelsene sine på en nyansert og balansert måte og har bekymringer på hjemmebane. Og som om ikke det var nok, skjer det et nytt drap.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Annette Haaland:

Anmeldelser Pastor Viveka og hundreårsjubileet
"Er du på jakt etter en annerledes krimroman, iblandet litt feelgood og en stor porsjon humor, så er dette definitivt en roman du ikke kan komme utenom. En anbefalelsesverdig bok, som jeg håper mange vil kaste seg over."Beate Ellingsen, Heartart blogg

Til toppen

Om forfatter
Annette Haaland (f. 1965) jobber som lærer på Bromma folkhögskola, der hun underviser i fagene religion, filosofi og svensk. Hun er også pastor i Equmeniakyrkan. Pastor Viveka og giftmordene er hennes debutroman, og allerede kort tid etter utgivelsen i Sverige hadde den solgt over 50.000 eksemplarer. Den andre boken i serien, Pastor Viveka og hundreårsjubileet, ble utgitt på norsk i 2017.