Pastor Viveka og giftmordene (Innbundet)

Forfatter:

Einar Blomgren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 256
Forlag: Korall forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pastor Viveka och tanterna
Oversatt av: Blomgren, Einar
ISBN/EAN: 9788202526955
Kategori: Romaner
Omtale Pastor Viveka og giftmordene

Viveka er en frikirkepastor som begynner å bli lei av å ofre seg for andre. Hun har fire barn og en distré mann, og så ofte hun kan stikker hun av til sin hemmelige kolonihytte. Viveka har også begynt å bruke T-skjorter med påtrykte tekster under prestekjolen. Der står det blant annet: ”Slutt å mase” og ”Legaliser dødshjelp”. Når en av kvinnene i kirkekaffe-komiteen blir funnet død, brer uroen seg i nabolaget.

Til toppen

En fin debut med høy trivselsfaktor. Velskrevet, underholdende, passe spennende og med tankevekkende funderinger om hva det vil si å være kvinne (og mann) midt i livet.
Femina

Andre utgaver

Pastor Viveka og giftmordene
Bokmål Ebok 2016
Pastor Viveka og giftmordene
Bokmål Heftet 2017
Pastor Viveka og giftmordene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Annette Haaland:

Anmeldelser Pastor Viveka og giftmordene
Boken er lettlest, morsom og velskrevet, og mer komplisert enn man først tror.Liv Gade, Familien
«Velskrevet, kjapp og morsom.»Tidningen Kulturen
«En fin debut med høy trivelsesfaktor. Velskrevet, underholdende, passe spennende og med tankevekkende funderinger om hva det vil si å være kvinne (og mann) midt i livet. »Femina
«Her fins både lett underholdning og utfordrende dybde. Den er mer komplisert enn man først tror og er et herlig forsvar for de hverdagslige samtalene og nære relasjonene.»Östgöta Correspondenten

Til toppen

Om forfatter
Annette Haaland (f. 1965) jobber som lærer på Bromma folkhögskola, der hun underviser i fagene religion, filosofi og svensk. Hun er også pastor i Equmeniakyrkan. Pastor Viveka og giftmordene er hennes debutroman, og allerede kort tid etter utgivelsen i Sverige hadde den solgt over 50.000 eksemplarer. Den andre boken i serien, Pastor Viveka og hundreårsjubileet, ble utgitt på norsk i 2017.