Pappahjerte (Heftet)

Fra ungkar til far

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 296
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202510381
Kategori: Foreldre og barn
Omtale Pappahjerte

Peter Kihlman driver bloggen Pappahjerte, som er Norges største pappablogg. Han forteller underholdende historier og rørende fortellinger fra sitt familieliv. Det handler om hvordan det er å bli far for første gang, om det å gå fra å være en rotløs ungkar til å bli far og å skifte bæsjebleier. Kihlman var selv en barnehater og trivdes som tøff ungkar, men når sønnen ble født ble han likevel en «puddingmyk far med et pappahjerte av karamell».

Kihlman gir den norske småbarnsfaren en stemme og vi får være med på forfatterens forvandling fra ungkar til far. En småbarnsfars bekjennelser – rett fra hjertet, med skråblikk på familieliv og fortellinger om hverdagsmagi som oppstår mellom far og barn. Boka handler om livet som småbarnsfar, men også om svangerskapet, fødselen med tips til far på fødestua, det første bleieskiftet, søvnløse netter, parforholdet når man har barn og litt om rollen som mann og pappa i dagens samfunn.

Til toppen

Andre utgaver

Pappahjerte
Bokmål Innbundet 2014
Pappahjerte
Bokmål Ebok 2014
Anmeldelser av Pappahjerte
"Masse humor, fornøyelige formuleringer, høy gjenkjennelsesfaktor, god selvinnsikt, en god dose klokskap, underfundige refleksjoner og et par gode tips, gjør at dette er en bok som anbefales å lese."
Sigrid Ringnes, Østlands-posten

Til toppen

Om forfatter
Peter Kihlman skriver en av Norges største foreldreblogger: Pappahjerte. Han har en bachelor fra BI og jobbet tidligere som tekstforfatter, men for tiden går dagene med til å skildre livet fra den kaotiske hverdagen som småbarnsfar. Han har samboer, to barn, en hund og et ukjent antall hybelkaniner. Han vant den høythengende prisen Juryens ærespris under Vixen Influencer Awards 2017.