Papirvegger (Heftet)

Forfatter:

Henning J. Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 416
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pappersväggar
Oversatt av: Gundersen, Henning J.
ISBN/EAN: 9788204153470
Omtale Papirvegger

En høyblokk i Blackeberg begynner å tippe. En paparazzifotograf jakter på det perfekte bildet, men finner noe annet. En kvinne finner et lik hun vil ha for seg selv. En toller besitter en mystisk evne til å se hva mennesker skjuler. En mann tror han har funnet en måte å lure døden på.

I denne boken finner du ni fortellinger som er skrevet på mine papirvegger, de tynne veggene som skiller oss fra det uforklarlige andre. Dessuten finner du «Slutthåndteringen», som er like lang som en kortroman og som utgjør en epilog til min roman Håndtering av udøde, men som også kan leses frittstående. Det handler om kjærligheten og døden. Hva vi gjør når de kolliderer og monstrene kryper fram mellom sprekkene.

God fornøyelse,
John Avidje Lindqvist.

Til toppen

Andre utgaver

Papirvegger
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Papirvegger
Bokmål Heftet 2018
Om forfatter

John Ajvide Lindqvist (f. 1968) debuterte i 2004 med den kritikerroste romanen La den rette komme inn, som har blitt filmatisert av Tomas Alfredson. Han har blitt kalt svensk skrekklitteraturs moderne mester. Han har også utgitt de kritikerroste romanene Håndtering av udøde, Menneskehavn og Lille stjerne.