Påfyll til livets krukke (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1997
Antall sider: 87
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202169671
Omtale Påfyll til livets krukke

Livets krukke bærer vi med oss til alle tider. Krukken er et bilde på alt vi tar vare på av det som skjer oss, både av gode og vonde opplevelser. Krukken kan være en kilde til fornyelse og glede, men den kan også være en tung bør av negativ energi og dårlig samvittighet.

Denne boken gir deg poetiske refleksjoner og konkrete råd om hvordan du kan fylle ditt livs krukke på en meningsfull måte.

Til toppen

Om forfatter

Ragnhild Nilsen er dramatiker og pedagog, utdannet Cand. Music, har M.A. grad fra USA i kommunikasjon og bevegelsesterapi. 15 års erfaring som kursleder og bedriftsrådgiver har gitt henne en sterk posisjon i næringslivet.

Som forfatter spiller hun på flere strenger og kombinerer det poetiske og det faglige på en elegant måte. Hennes dype innsikt og faglig kunnskap parret med en enestående formidlingsevne og humor, gjør bøkene hennes både lettleste og berikende. De fleste av bøkene hennes hører inne under sjangeren faction. Denne sjangerens dobbelthet uttrykker noe av to-sidigheten i henne. Hun forklarer valget av sjanger slik:"Denne formen er helt naturlig for meg. Jeg er både pedagog og kunstner. Derfor ønsker jeg både å formidle og sprenge kunnskap."

Bøkene, foredragene og kursene står hver for seg på egne ben. Bøkene kan leses som selvstudium eller de kan understøtte kursene.