På tur i Oslomarka (Fleksibind)

året rundt

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 336
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204123312
Kategori: Natur og fritid
Omtale På tur i Oslomarka

Marka rundt Oslo er Norges mest benyttede friluftsområde. Boken gir mulighet til å bli kjent i Marka gjennom et rikt utvalg av ski-, sykkel- og fotturer. Detaljerte turbeskrivelser, kartutsnitt og bilder gir inspirasjon og ideer til nye turer.

Til toppen

Anmeldelser På tur i Oslomarka

«Det har blitt utgitt mange bøker om Oslomarka, men denne overgår tydeligvis mye av det som vi tidligere har funnet i bokhandlenes hyller. Etter bare et par ukers salgstid overgår den nemlig så godt som alle andre bøker uansett sjanger og innhold.»

Arne Vidar Jenssen, Norstrand Blad

«… en god beskrivelse av 140 turer. Vakre bilder … Boken og turene anbefales.»

Jan Kvalbein, DagenMagazinet

Ny bok om Oslomarka

«Hvis du mangler turmål, må den nye boka om Oslomarka være midt i blinken.»

Kari Tveøy, Varingen

Til toppen

Om forfatter

Olav Harlem er oppvokst på Abildsø og i Bærum. Han er en allsidig friluftsmann året rundt. Olav har skrevet en rekke artikler om friluftsliv for Aftenposten, Budstikka, Snø & Ski og ulike friluftsmagasiner. Han er forfatter av boken Tur i Asker og Bærum. Olav jobber til daglig i Skiforeningen.

Eivind Molde kommer fra Gulen i Sogn og Fjordane. Han har bodd i Oslo siden 1990, og bruker Oslomarka aktivt, både på sykkel og ski. Eivind har laget en rekke turbeskrivelser for Markadatabasen, og er medforfatter av boken Sondre Norheim – the Father of Modern Skiing. Han jobber som nyhetsreporter i NRK.

Erik Unneberg er vokst opp i Oslo og ferdes mye i Marka til fots, på sykkel og på ski. Han er interessert i trening, natur og foto, og bildene hans er benyttet i aviser, bøker og kalendere. Erik er også bidragsyter til Markadatabasen på Skiforeningens nettsider. Han arbeider som forsker ved Forsvarets forskningsinstitutt.