På tur i Oslomarka (Fleksibind)

året rundt

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202388003
Kategori: Natur og friluftsliv
Omtale På tur i Oslomarka

«Bor du i hovedstaden, er dette den eneste turboka du virkelig trenger.» Fjell og Vidde april/2014.
Marka rundt Oslo er Norges mest benyttede friluftsområde, men mange kjenner lite til mangfoldet og bruker de samme stiene og veiene igjen og igjen. Med denne boken kan du virkelig gjøre deg kjent med helt nye og spennende steder. Denne utgaven er oppdatert med nye kart, bilder og turer.

På tur i Oslomarka året rundt inneholder 145 turer i Marka – både ski-, sykkel- og fotturer. Hvert turforslag presenteres med detaljert beskrivelse, bilder og et eget kart med inntegnet
rute. GPS-koordinater viser nøyaktig startpunkt for hver tur. I tillegg får du informasjon om interessante kulturminner og severdigheter samt forslag til koselige rastesteder og markastuer med servering. Forfatterne omtaler også steder det er fint å padle og gå på skøyter.

Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og er jevnt fordelt over hele Marka. Her finner du inspirasjon til turer som passer for deg, enten du har tenkt deg ut på søndagstur, kveldstur eller treningstur.

Til toppen

Anmeldelser På tur i Oslomarka

«Bor du i hovedstaden, er dette den eneste turboka du virkelig trenger.»

Elin Hansson, Fjell og vidde

Til toppen

Om forfatter

Olav Harlem er oppvokst på Abildsø og i Bærum. Han er en allsidig friluftsmann året rundt. Olav har skrevet en rekke artikler om friluftsliv for Aftenposten, Budstikka, Snø & Ski og ulike friluftsmagasiner. Han er forfatter av boken Tur i Asker og Bærum. Olav jobber til daglig i Skiforeningen.

Eivind Molde kommer fra Gulen i Sogn og Fjordane. Han har bodd i Oslo siden 1990, og bruker Oslomarka aktivt, både på sykkel og ski. Eivind har laget en rekke turbeskrivelser for Markadatabasen, og er medforfatter av boken Sondre Norheim – the Father of Modern Skiing. Han jobber som nyhetsreporter i NRK.

Erik Unneberg er vokst opp i Oslo og ferdes mye i Marka til fots, på sykkel og på ski. Han er interessert i trening, natur og foto, og bildene hans er benyttet i aviser, bøker og kalendere. Erik er også bidragsyter til Markadatabasen på Skiforeningens nettsider. Han arbeider som forsker ved Forsvarets forskningsinstitutt.