På tur i Oslo – byen og fjorden (Fleksibind)

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202571634
Kategori: Natur og fritid
Omtale På tur i Oslo – byen og fjorden

Utforsk nye steder og bli bedre kjent med byen!

På tur i Oslo inneholder 52 forslag til fot- og sykkelturer i Oslo og langs byens nærmeste kystlinje. Turene har varierende lengde og er jevnt fordelt over hele byen. Detaljerte tekster, bilder og et eget kart med inntegnet rute for hver tur gjør det enkelt å finne frem til både kjente og mindre kjente perler.

Underveis kan du oppleve byens fantastiske natur og kultur. Du kan bade fra en av øyene i Oslofjorden, nyte utsikten fra Ekebergåsen, rusle blant nybyggene i Sørenga eller historiske bygninger i Kvadraturen, oppleve det yrende kafélivet på Grünerløkka eller ta turen innom et av museene på Bygdøy.

Her finner du inspirasjon til fine turer i Oslo enten du er på besøk for en helg eller har bodd i byen i mange år.

Du finner turer til:

  • Kyststier og øyer
  • Urbane strøk
  • Parker og gårder
  • Topper og utsiktspunkter
  • Elver, bekker og vann

Til toppen

Om forfatter
Steinar Kjærnsrød er vokst opp på Frogner i Oslo og har studert informatikk ved Universitetet i Oslo. Han har laget Skiforeningens Markadatabase og er interessert i friluftsliv, sport, musikk og lokalhistorie. Han jobber som IT-arkitekt i Statens vegvesen.
Erik Unneberg er vokst opp i Oslo og ferdes mye i Marka til fots, på sykkel og på ski. Han er interessert i trening, natur og foto, og bildene hans er benyttet i aviser, bøker og kalendere. Erik er også bidragsyter til Markadatabasen på Skiforeningens nettsider. Han arbeider som forsker ved Forsvarets forskningsinstitutt.