På sykkel i fjellet (Fleksibind)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202434175
Kategori: Natur og friluftsliv
Omtale På sykkel i fjellet

Fjellsykling er ikke bare for hardbarkede terrengsyklister. Her presenteres 53 sykkelturer med varierende lengde og forskjellig vanskelighetsgrad, på grusveier og kjerreveier i nesten folketom villmark. Den første utgaven av boken ble mottatt med entusiasme av sykkelfolket. Her er tredje utgave som er oppdatert med flere herlige fjellturer, nye bilder og kart.

Til toppen

Flere bøker av Øyvind Wold:

Anmeldelser På sykkel i fjellet

Inspirenende og motiverende

"Når jeg leste boka, fikk jeg skikkelig lyst å sykle hver eneste av alle turene, og jeg hadde fått all den informasjonen jeg trengte for at gjennomføringen ville bli vellykket."

 
Svein Fagervold, Syklistene

Fjellferie på to hjul

"Skal du kjøpe en bok om sykling i år, er denne varmt anbefalt."

 
Knut-Erik Mikalsen, Aftenposten

«På sykkel i fjellet» - bok med over 50 turforslag

"I boka kan man blant annet lese om forslag til sydenstrand-tur i Trollheimen, rundturer fra Sjusjøen, hyttebesøk i Rondane, dagsturer via en rekke fjellvann på Gålå, morsom terrengsykling langs historiske gruve-veier ved Røros og turer langs bilfrie veier i den enorme villmarks-kommunen Rendalen. Andre turkapitler er fra Folldal, Geilo, Otta, Engerdal, Alvdal og Hemsedal."

Øyvind Wold, Sykkelaktiv

Til toppen

Om forfatter
Øyvind Wold (f. 1962) fra Oslo kjøpte sin første terrengsykkel i 1989 og har siden vært helårssyklist og terrengsyklist/tursyklist med særlig sans for å sykle utenom allfarvei. Han har skrevet flere turguider for syklister og magasinartikler om sykling og friluftsliv.