På høye hæler over Grønland (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 464
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202310066
Kategori: Romaner
Alder: 20 - 60
Omtale På høye hæler over Grønland

Sofie bor i en liten, lurvete leilighet på Grønland i Oslo og jobber som assistent for en celeber dekoratør. Helt siden kjæresten flyttet ut, har hun lidd av kjærlighetssorg. Bestevenninnen Iselin trer støttende til, men trenger selv hjelp da forholdet til hennes gifte sjef, utvikler seg i en uheldig retning.

Sofies søster, Line, skal gifte seg, og alle forventer at Sofie skal være både bryllupsfikser, dekoratør og brudepike – og samtidig stille med en anstendig kavaler. Hvordan skal hun klare alt dette og på toppen av alt finne faren, som er sporløst forsvunnet?

Det er da affæren med Isak begynner …

Til toppen

Andre utgaver

Anmeldelser av På høye hæler over Grønland
"Siri Østli debuterer rett og slett med ei god bok (...) god underholdning - faktisk veldig god underholdning."
 
Mina Watz, Oppland Arbeiderblad
"På høye hæler over Grønland beskrives som en real page-turner- Forfatter Siri Østli har fem døtre og bare høye sko i skapet, så kanskje det er hjemme hun har hentet inspirasjon til å skrive denne søte, feminine og morsomme boka for jenter i alle aldre?"ELLE
"Østli har lyktes i sitt forsett. Hun skriver lett proft og godt. Boka er underholdende og har driv. Av årets debutanter tipper jeg hun kommer til å selge best."Cathrine Krøger, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter
Siri Østli er gift og har fem døtre – og universitetsgrad i fransk, russisk og psykologi. Hun er født på Gjøvik, men bor nå i Kristiansand. Hun debuterte med sin første feelgood-roman, På høye hæler over Grønland i 2009, som ble svært godt mottatt. Gode anmeldelser høstet hun også for sin andre roman, Det søte liv, fra 2011.I 2013 kom Pikekyss og djevelkake.