På feil side av veien av Harlan Coben (Ebok)
Ebok

På feil side av veien (Ebok)

Serie: Myron Bolitar 4

Forfatter:

Pål Flatmo Breivik (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.15 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Back Spin
Oversatt av: Breivik, Pål Flatmo
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202354572
Kategori: Krim
Omtale På feil side av veien

Internasjonal bestselger
Jack og Linda Coldren er profesjonelle golfspillere. Jack leder US Open, da han får vite at sønnen deres er blitt kidnappet. Gutten vokste opp i Philadelphias beste strøk, men ble sist observert utenfor et snuskete hotell i en bakgate. Myron Bolitar blir trukket inn i saken, og møter løgn og bedrag på alle kanter. Så skjer det et drap – og ett til, men det er først da en rekke familiehemmeligheter kommer for dagen, at Myron får erfare hvor dødelig golfspillet er.

I bøker som gnistrer av vidd og spenning har Harlan Coben skapt en av krimsjangerens mest fascinerende og sammensatte helter, den hissige, men bløthjertete sportsagenten Myron Bolitar.

"En vinner ... Skarpe observasjoer, uforglemmelge karakterer og et overraskende plot."? Atlanta Journal and Constitution

Til toppen

Andre utgaver

Feil side av veien
Bokmål Heftet 2009
Feil side av veien
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Om forfatter

Harlan Coben er tidenes første forfatter som har mottatt alle de tre store krimprisene i USA, både Edgar-, Shamus- og Anthony Award, og han har tronet på bestselgerlistene over hele verden. Foruten enkeltstående utgivelser har han skapt en krimserie med Myron Bolitar. Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Cobens thrillere.

Harlan Coben står bak flere vellykkete film- og TV-satsninger. Netflix-serien Safe ble en stor suksess, og The Stranger som er basert på romanen Den fremmede ligger på seertoppen til Netflix.

Bøker i serien