Øyas hemmelighet (Ebok)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.25 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Island of Secrets
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788202581336
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Øyas hemmelighet

Øyas hemmelighet historien om nazistenes okkupasjon av Kreta under andre verdenskrig - en fortelling om grusomheter, om mot og om hvor langt en mor er villig til å gå for å beskytte barna sine. Og det er fortellingen om bitre hemmeligheter som splittet en familie, og om tre kvinner som kommer sammen for å lege de sårene som har ødelagt to generasjoner.

Det hele begynte ved solnedgang 14. september 1943 …

Hele livet har Angie vært nysgjerrig på morens hemmelige fortid. Når hun nå er i gang med å planlegge bryllupet, har hun en sterk trang til å besøke den avsidesliggende landsbyen på Kreta der moren hennes vokste opp.

Angies gamle bestemor tar imot henne med åpne armer. Tiden er inne for å lette sitt hjerte og fortelle den historien som hun ellers ville ha tatt med seg i graven.

En bok for alle som likte Helenas hemmelighet av Lucinda Riley og Når sypressene hvisker av Yvette Manessis Corporon.

120.000 solgte eksemplarer i Storbritannia

Til toppen

Andre utgaver

Øyas hemmelighet
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Patricia Wilson:

Om forfatter

Etter å ha drevet eget firma i tjue år, gikk Patricia Wilson tidlig av med pensjon og flyttet til Kreta. Da hun gravde opp et rustent maskingevær i hagen og innbyggerne i landsbyen hennes kom med lokale historier om tragedier og triumfer fra krigens dager, visste hun at hun måtte fortelle deres versjon av det som hendte i september 1943. Det ble til romanen Øyas hemmelighet. Patricia Wilson bor nå på Rhodos, der handlingen i Kaneltreet foregår. Også i denne romanen har hun latt seg inspirere av virkelige hendelser under andre verdenskrig.