Over mitt lik (Innbundet)

Forfatter:

Ellen Karine Berg (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Over mit lig
Oversatt av: Berg, Ellen Karine
ISBN/EAN: 9788202316518
Kategori: Krim
Omtale Over mitt lik

”Hittil har jeg bare tatt livet av folk på papiret …”

Frank Føns har stor suksess med sine krimromaner. Der avliver han ofrene sine på de mest bestialske måter. Men nå blir hans selv jaget av en morder …

Frank skriver bøkene sine i hytta på Sjællands nordkyst. Her bor han alene – fjernt fra storbyen og sin egen fortid. Men han kan ikke skjule seg for alltid.

En morgen får Frank en oppringning fra sin politikontakt i København. Et kvinnelik er funnet i Gilleleje Havn, like i nærheten av der Frank bor. Drapsmetoden er nøyaktig den samme som i den nye boken hans, som ennå ikke er utkommet. Hvem kan da kjenne til fremgangsmåten? Og ikke lenge senere blir det begått enda et mord, denne gangen på samme måte som Frank har beskrevet i en tidligere roman.

Over mitt lik
er av samme forfatter som skrev Libri di Luca – en av tidenes mest suksessrike danske debutromaner, solgt til utgivelse i 18 land.

Til toppen

Anmeldelser av Over mitt lik

Dansk krim som setter spor

"Avslutningen av boken er ikke annet enn grotesk, og det er vanskelig å få boken ut av hodet. Mikkel Birkegaard skriver godt, lar leseren danne seg bilder som kommer tilbake gang på gang og som man kan sette seg inn i. En sart sjel bør på ingen måte sluke denne boken fra perm til perm."Helge Kjøniksen, Moss Avis

Til toppen