Opq - bok (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 61
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Opq - bok
ISBN/EAN: 9788202204075
Omtale Opq - bok
Når Iben Sandemose lager alfabetbok, blir det garantert en som ikke føyer seg inn i rekken av tradisjonelle ABCer, men en som er desto morsommere og underfundig.Alfabetbok for alle barn til behag og foreldre til fornøyelse. Dertil lystig for lærere og sofistikert for samlere. Med frekke figurer og friske fargeklatter, opplagt for overraskende oppdagelser.

Når Iben Sandemose lager alfabetbok, blir det garantert en som ikke føyer seg inn i rekken av tradisjonelle ABCer, men som er desto morsommere og mer underfundig. OPQ-BOK! er Ibens frodige diktning over grunntemaet ¿Hva jeg liker og ikke liker¿.

En gave til bok- og bilde-lesere i alle aldre.


Anmeldelser:
«En sprudlende og sikker variant av pedagogenes let, lek og lær»
Nina Goga, Bergens Tidende

Til toppen

Flere bøker av Iben Sandemose:

Om forfatter

Iben Sandemose (f.1950) er tegner, forfatter og scenograf. Oppvokst på Smestad i Oslo, bor nå på Nesodden. Utdannet som formingslærer, og arbeidet i flere år som sløyd- og formingslærer på Rudolf Steiner-skolen, inntil hun sluttet i 1979 for å bli kunstner. Blant flere priser har hun mottatt Hedda-prisen for beste scenografi i 1999, og Kulturdepartementets illustrasjonspris i 2017.

Sandemose har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger. Hennes rike produksjon omfatter også barnebøker, kalendre, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.