Opprørt sjø (Heftet)

Forfatter:

, Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Sea of Troubles
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788202332778
Omtale Opprørt sjø

En ny sak for commissario Brunetti – Venezias berømte mordetterforsker med store sanselige gleder over mat, arkitektur og mennesker, men også med store frustrasjoner over det samvittighetsløse øvre samfunnslag.

Mordet på to muslingfiskere får commissario Brunetti til åstedet, Pellestrina-øya rett sør for Venezia. De lokale innbyggerne er sammensveiset og lojale overfor øyas uskrevne lover for skikk og bruk. Folk utenfra møtes av en mistenksomhet som kan minne om mafia-tilstander. Heldigvis har Brunettis sekretær signorina Elettra slektninger på øya og større muligheter til å komme i kontakt med folk, og hun er villig til å besøke slekten. Men alt går ikke etter planen, og Brunetti rives mellom plikten til å etterforske mordsaken, bekymringene for Elettras sikkerhet og sine ikke helt ærbare følelser for henne …

Til toppen

Flere bøker av Donna Leon:

Om forfatter

Donna Leon er en prisbelønnet amerikansk krimforfatter som har bodd i Venezia i over 25 år. Hittil har hun skrevet over 9 bøker i serien om førstebetjent Brunetti, som er blitt en stor suksess i de fleste europeiske land og som nå også er blitt TV-serie. Hun vant den litterære prisen The Suntory Price for den første boken, ”Finale i Venezia”.
Bøkene hennes er oversatt til over 20 språk, men utgis ikke i Italia fordi hun vil stå fritt i sin kritikk av venezianske samfunnsforhold.