Omstreiferen av Frid Ingulstad (Ebok)
Ebok

Omstreiferen (Ebok)

Serie: Sønnavind 28

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.04 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Sønnavind
Serienummer: 28
ISBN/EAN: 9788202442606
Kategori: Serieromaner
Omtale Omstreiferen

Signe gjør livet surt for Hugo og Marie på Ringstad gård, og de trekker et sukk av lettelse når hun og Sjur reiser til Kristiania. De to dukker opp på Vøienvolden og truer Elise, men hun lar seg ikke så lett vippe av pinnen.
Kristian og kjæresten er sterkt påvirket av de dystre spådommene til predikanten på bedehuset. Vi de alle dø?
I et forrykende uvær står plutselig en truende skikkelse i døren til drengestua.

Elise snudde seg lynraskt mot Dagny, stemmen hennes var streng. "Ta med deg ungene inn på kammerset, Dagny, og lukk døren!"
Dagny våget ikke annet enn å lystre, hun dro de hylende ungene med seg inn på rommet til Peder og Evert.
"Jeg må ha hjælp!" kom det fra den fremmede. Stemmen hans var både skremt og truende. "Pol'ti er etter meg."

Til toppen

Andre utgaver

Omstreiferen
Bokmål Heftet 2008
Omstreiferen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Frid Ingulstad:

Om forfatter

Frid Ingulstad er en av Norges mest leste forfattere. Hun ble født i Oslo i 1935 og er fortsatt aktiv som forfatter. Frid har skrevet hele 200 bøker – alt fra barnelitteratur, nissebøker, faktabøker og historiske romaner, både serier og enkeltstående verk. I tillegg til Sønnavind, som kanskje er serien hun er mest kjent for, har hun skrevet serier som Ingebjørg Olavsdatter, Ildkorset og Kongsdøtrene.

Frid har tidligere arbeidet både som radiotelegrafist og som flyvertinne. Hun elsker å skrive, og trives best når hun får sitte ved en pc og dikte. Men hun er også veldig glad i å møte leserne sine, både på arrangementer med opplesninger og foredrag - og også på nett. Frid er svært historieinteressert og besitter betydelige kunnskaper, blant annet om industrialiseringen i Norge og forholdene slik de var på og rundt de første fabrikkene og industriarbeidsplassene i hovedstaden. Hun har flere ganger arrangert vandringer langs Akerselva i Elises fotspor (hovedpersonen i Sønnavind), hvor hun har fortalt levende og interessant for et engasjert publikum.

Som ivrig avispolemiker og debattant har vi kunnet lese innlegg fra Frids hånd, hode og hjerte, hvor hun blant annet tar opp viktige temaer som eldreomsorg og helsepolitikk.

Bøker i serien