Om av Tine-Jarmila Sir (Ebok)
Ebok

Om (Ebok)

Serie:  403

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.79 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 403
ISBN/EAN: 9788282883726
Kategori: Lyrikk
Omtale Om

Hva gjør man med selvmordet? Hvordan sette seg selv sammen etterpå? Finne en ny eller, hvis det går an, den samme plass i verden. Snakke med andre mennesker ikke som om ingenting har skjedd, men som om alt. Hvordan snakker man da? Hva tenker man om enkle ting som før bare var enkle. Hva tenker man om verden? Og seg selv?

Tine-Jarmila Sirs nye samling Om er en forlengelse, om ikke fortsettelse, av Sirs knallsterke debutsamling Hvis, som kom i 2018.

Til toppen

Andre utgaver

Om
Bokmål Innbundet 2019

Flere bøker av Tine-Jarmila Sir:

Anmeldelser Om

"Tine-Jarmila Sir tar tak i de vanskeligste temaer og setter ord på dem. Hun lyktes svært godt med det i fjor. Og hun har sannelig fått det til også i år. (...) Samlet sett opplever jeg side etter side som presise og rammende beskrivelser av sorg, savn, fravær, oppbrudd, fravær. Men her er også både trøst og streif av glede. Ikke minst er her setninger og perioder å huske, å vende tilbake til, både for den som har opplevd selvmordets katastrofe, og den som er heldig og har hatt det på avstand bestandig, noe som skjer andre."

 
Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

Til toppen

Om forfatter

Tine-Jarmila Sir (f. 1986) bor i Oslo. Hun debuterte som i 2014 med romanen Jeg tror bestemor lå med Frank Zappa. For diktsamlingen Hvis (2018) ble hun nominert til Sørlandets litteraturpris.

Bøker i serien