Ole lærer å lage mat (Innbundet)

En bok for deg som nesten aldri har lest en kokebok

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202752514
Kategori: Kokebøker
Omtale Ole lærer å lage mat

Hvorfor lære av egne feil når du kan lære av Oles?

I løpet av årene Ole og Magnus i Sultne gutter har vært sammen, har Ole laget mat kun en håndfull ganger. Det vil Magnus gjøre noe med. Han setter opp et kjøkkentreningsprogram for å forvandle samboeren fra sulten gutt til habil hjemmekokk.

I Ole lærer å lage mat kan du følge Oles progresjon og Magnus’ frustrasjon gjennom 14 underholdende og lærerike kapitler som tar utgangspunkt i hver sin grunnleggende matlagingsteknikk. Etter hver teknikk følger klassiske oppskrifter enhver hjemmekokk med sans for god mat, bør kunne.

Dette er kokeboka for deg som ønsker å bli sikrere på kjøkkenet, som vil finslipe teknikkene, eller som bare ønsker å spise bedre.

Ole lærer å lage mat er Sultne gutters andre kokebok. Duoen består av Magnus Liøkel og Ole Kristian Samuelsen, gutta bak den populære instakontoen @sultnegutter.

Til toppen

Anmeldelser Ole lærer å lage mat

« […] en bok for deg som nesten aldri har lest en kokebok.
Denne boken er full av gode, sunne og klare oppskrifter som gjør det lett for alle å lage mat.
Ole lærer å lage mat er en bruksbok for alle, enten man er ny eller erfaren på kjøkkenet. Poenget er at boken gir nye ideer til nye retter - og gjør samtidig det å lage mat til en opplevelse i seg selv. Mat er kultur - og DEN kulturen er vi alle en del av.»

Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.no

Til toppen

Om forfatter

Sultne gutter startet som en Instagram-konto på tampen av 2019 der Ole Kristian Samuelsen og Magnus Liøkel delte oppskrifter med en raskt voksende følgerskare. I dag står de bak en digital takeaway-restaurant og har en serie på YouTube.

Ole Kristian Samuelsen er født 13. desember 1993 i Hammerfest og vokste opp i Alta. Han var med i boybandet Ekko Ekko i perioden 2012–2014. Han flyttet til Oslo som 20-åring for å studere finans på Handelshøyskolen BI. Etter studiene begynte han å jobbe i bank i Oslo.

Magnus Liøkel er født 14. desember 1989 i Kongsvinger. Han vokste opp i den lille bygda Kirkenær i Hedmark og flyttet til Lillehammer som 18-åring for å studere juss. Han fullførte mastergraden i Bergen i 2014. Han jobbet som jurist i Forsvaret frem til 2017, da han flyttet til Oslo og begynte å jobbe som tekstforfatter.

Ole og Magnus møttes våren 2017 i Oslo hvor de i dag bor sammen.