Nytt blikk på autoimmun sykdom (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 254
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202609184
Kategori: Helse og psykisk helse
Omtale Nytt blikk på autoimmun sykdom

Bruk mat som medisin! En praktisk veiviser

Spis mat som reparerer tarmen

Slukk brannen i kroppen
Få en bedre helse

Det finnes mer enn 100 autoimmune sykdommer. I denne boken presenterer legene Sofie og Erik Hexeberg banebrytende synspunkter på årsaken til at de oppstår, og hva du selv kan gjøre. Gjennom sitt arbeid med pasienter har de erfart at det er mulig å bli mye bedre, en del blir helt friske. Nøkkelen er antiinflammatorisk eller betennelsesdempende mat som reparerer lekk og irritabel tarm.
En rekke pasienter forteller i boken om hvordan de har fått en ny og bedre hverdag ved å endre kostholdet sitt. Med kunnskap, råd og oppskrifter fra boken kan også du få et friskere liv!
Bekhterevs sykdomCrohns sykdom
cøliaki
diabetes type 1
høyt og lavt stoffskifte
leddgikt
MS – multippel sklerose
primær biliær cirrhose
primær skleroserende kolangitt
psoriasis
ulcerøs kolitt... med flere

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Erik Hexeberg og Sofie Hexeberg:

Anmeldelser Nytt blikk på autoimmun sykdom

Friskere av autoimmunsykdom? 17.07.2019

«På 255 sider har forfatterne fått med seg et vell av nyttig informasjon, og vi oppfordrer lesere med og uten autoimmunsykdom til å kjøpe boka!»

Dag Viljen Poleszynski, Helsemagasinet VOF juli 2019

Til toppen

Om forfatter

Dr.med. Erik Hexeberg (f. 1957) er spesialist i indremedisin og driver Dr. Hexebergs klinikk i Tønsberg og Bærum sammen med sin kone Sofie Hexeberg. Hexeberg har i mange år vært opptatt av forebygging av hjertesykdom, og tok i 1990 doktorgaden på temaet effekt av fysisk aktivitet på hjertet. Han arbeidet i nærmere ti år med hjerteforskning før han gikk over i klinisk arbeid på ulike hjerteavdelinger, som Haukeland Sykehus, Sykehuset i Vestfold, Rikshospitalet og Bærum sykehus. Han har også arbeidet i ti år i farmasøytisk industri, hvor han hadde tett kontakt med det hjertemedisinske miljøet i forbindelse med store internasjonale studier, også knyttet til kolesterolreduksjon.

Sofie og Erik Hexeberg har sammen skrevet boka Nytt blikk på autoimmun sykdom, om hvordan man kan legge om til antiinflammatorisk eller betennelsesdempende mat som reparerer lekk og irritabel tarm, og derigjennom kan lindre eller bli helt frisk av autoimmune sykdommer som høyt eller lavt stoffskifte og ulcerøs colitt, og plager som overvekt og ledd- og muskelsmerter.

Hexeberg er leder for Helsepartiet og ledet tidligere foreningen Kostreform for bedre helse.

Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er kurs- og foredragsholder, driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med sin mann (drhexeberg.no) og er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse. Hennes ni lavkarbobøker har solgt i over 155 000 eksemplarer.