Nybakt til jul (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202261696
Kategori: Kokebøker
Omtale Nybakt til jul


Det er noe med desember – med kakebaking, pynting og gaveinnpakking – som gir meg en helt spesiell følelse i kroppen. Jeg blir andektig og yr på samme tid. Jeg vil at huset skal være fylt av latter og unger, duften av nystekte kaker og grønnsåpe og julepynt som bærer tydelig preg av å ha blitt lagd i barnehagen.

I denne boka har jeg samlet mine beste oppskrifter til advent og jul. En salig blanding av det moderne og det tradisjonsrike. Jeg håper boka gir deg ny inspirasjon til dine egne juletradisjoner.

God advent og god jul!

Hilsen Marit

Marit Røttingsnes Westlie er en elsket kokebokforfatter, kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrede stil og sin unike evne til å beskrive framgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.

Til toppen

Om forfatter

Fru Timian, Marit Røttingsnes Westlie (f. 1970), er en av Norges mest populære matbloggere. Hun har utgitt en rekke kokebøker med et samlet opplag på over 100 000 eksemplarer. Fru Timian har hatt en serie på Matkanalen og deltatt i Matkontrollen på TV2. Hver uke lager hun mat live på Facebook.

Fru Timian er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrende stil og sin evne til å beskrive fremgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.

I tillegg til å legge ut oppskrifter og bilder på bloggen er Fru Timian aktiv på andre sosiale medier med bilder og oppskrifter. På SnapChat og Instagram Stories får du se mer fra livet som matblogger.

Fru Timian kan følges her:

Blogg: frutimian.no

facebook.com/frutimian

instagram.com/frutimian

SnapChat – søk på Fru Timian