Nybakt!

Marit Røttingsnes Westlie, 2006, Heftet, Bokmål
201,–
Utsolgt, annen utgave skaffes.

Omtale

Jeg elsker å bake! Det finnes nesten ikke den ting i verden som er mer avslappende og deilig enn å elte i vei på en gjærdeig. Det er det samme om den er søt, salt eller sur. Og så lukter det jo så helt fantastisk godt av nystekt gjærbakst.

Fra bunnen av mitt hjerte mener jeg at det er absolutt akkurat like trendy å bake en søt og deilig prinsessekake som focaccia med rosmarin, olivenolje og havsalt. Så i denne boken vil du finne gjærbakst i alle varianter – kjent og kjær søtbakst som skolebrød, solskinnsboller, hveteboller, kanelsnurrer, berlinerboller, wienerbrød og flettekringle; landbrød, baguetter og ciabatta med og uten surdeig, grove brød, loff og rundstykker med og uten frø og nøtter, grissini, bagels, pizza, calzone og flere alt-i-ett-brød med mettende fyll. Trivelig bakst!

Marit