Ny i hagen (Innbundet)

Fra drøm til virkelighet

Forfatter:

, Knut Langeland (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ny i haven
Oversatt av: Langeland, Knut
ISBN/EAN: 9788202375621
Kategori: Hus og hage
Omtale Ny i hagen
Det eneste planter vil, er å gro og formere seg, og til det trenger de lys, jord, vann og gjødsel. Mer komplisert er det ikke, hevder forfatteren begeistret. En hage gir livet mening, og skulle noe gå skeis med en plante eller en storstilt idé, kan ingen likevel ta fra deg gleden underveis i prosessen. Lær av erfaringen, eller plant noe annet. Bli hekta på hage!
For at du ikke skal stille helt på bar bakke, gis det sjenerøst med råd om grunnbetingelsene som ble nevnt over, om valg av redskap og hva du skal tenke på når du tar turen til hagesenteret og kan fråtse i løker, sommerblomster og stauder. De som gjerne vil se resultater raskt, får vite hvordan de kan skape en bugnende hage med sommerblomster, stauder og roser. Eller hvordan de kan komme i gang, litt mer langsiktig, med kjøkkenhage, urtehage, frukt og bær og spiselige blomster.
I praktisk forkledning handler boka om å forvandle det alminnelige til noe eventyrlig – en kjapp, enkel og ikke urimelig dyr snarvei til å skape en spennende hage.

Til toppen