Nummer Fems fall (Innbundet)

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The fall of Five
Oversatt av: Hansen, Morten
ISBN/EAN: 9788202427214
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 14 - 18
Omtale Nummer Fems fall

John Smith, Nummer Fire, trodde at ting ville endre seg når gordene fant hverandre. De kunne slutte å flykte. De skulle nedkjempe mogadorianerne. Og de skulle vinne. Men han tok feil. Etter å ha kjempet mot mogadorianernes leder og nesten blitt utslettet, vet gordene at de er håpløst uforberedt og undertallige. Nå gjemmer de seg i Nummer Nis leilighet i Chicago og prøver å finne ut hva de skal gjøre.
For å nedkjempe fienden må gordene lære seg å mestre arvekreftene sine og arbeide som et team. Men viktigere må de finne sannheten om de eldste og deres plan for Loriens overlevere. Når gordene får et tegn fra Nummer Fem, skjønner de at de nærmer seg å bli gjenforent. Men kan det være en felle?

Dette er den fjerde boken i serien om Lorien. Cappelen Damm har oversatt de fire første bøkene i serien, de øvrige kan leses på originalspråket.

Til toppen

Andre utgaver

Nummer fems fall
Bokmål Ebok 2014
Om forfatter
er Loriens regjerende eldste. Han har vært på jorden de siste 12 årene for å forberede seg til krigen som vil avgjøre jordklodens skjebne. Ingen vet hvor han befinner seg.
ARVEN FRA LORIEN.