Norske kjærlighetsdikt av Inger Hagerup, Georg Johannesen, Stein Mehren, Aslaug Vaa, Jan Erik Vold og Arnulf Øverland (Lydbok-CD)

Norske kjærlighetsdikt (Lydbok-CD)

Forfatter:

, , , , og

Forfatter: , , , , og
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2008
Innleser: Hellan, Oddvar , Hol, Unn Vibeke og Oftebro, Nils Ole
Spilletid: 0:45
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788278441459
Kategori: Lyrikk
Omtale Norske kjærlighetsdikt

Lydboka inneholder opplesninger av 24 kjærlighetsdikt av forfattere som Inger Hagerup, Stein Mehren, Arnulf Øverland, Aslaug Vaa, Jan Erik Vold og Georg Johannesen.

Til toppen

Andre utgaver

Norske kjærlighetsdikt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Om forfatter
Georg Johannesen ble født i Bergen i 1931 og døde julaften 2005. Georg Johannesen representerer et av etterkrigstidens mest markante og originale forfatterskap. Han debuterte i 1957 med romanen Høst i mars. Han har senere gitt ut en rekke bøker i forskjellige sjangre: romaner, dikt, gjendiktninger, essays, artikler og lærebøker. Georg Johannesen arbeidet i mange år ved Universitetet i Bergen hvor han ble utnevnt som den første norske professor i retorikk. I 1995 var han Årets Festspilldikter under Festspillene i Bergen, og høsten 1999 ble han innstilt til Nordisk Råds Litteraturpris for Ars vivendi.

Jan Erik Vold (f. 1939) har siden debuten mellom speil og speil i 1965 vært en av Skandinavias fremste poeter og litterater. God dag! Jeg er et dikt er minst like slitesterk som da den kom ut på Tiden Norsk Forlag i 1981.

Vi er svært glade over å kunne gi den ut på nytt, 26 år etter.