Norge på langs av Lars Monsen (Lydbok-CD)

Norge på langs (Lydbok-CD)

Ett år på vandring i villmarka

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Innleser: Monsen, Lars og Strømdahl, Trond
Spilletid: 6:29
Antall enheter: 5
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202308681
Omtale Norge på langs

Det var på tur i Nordmarka at de to fikk ideen. De ville gå langs den norske innlandsgrensa, langs Russland, Finland og Sverige, fra nord til sør. Men ville de klare vinteren og mørketida i nord? Ville kameratskapet holde?

Et år er lang tid, og helt ufarlig skulle det heller ikke bli. Følg Trond og Lars helt fra turen bare var en løs ide, til de en dag nådde målet.

Til toppen

Andre utgaver

Norge på langs
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Om forfatter

Lars Monsen (f. 1963) er utdannet lærer, men har hatt villmarka som profesjon det meste av sitt yrkesaktive liv. Sammen med Trond Strømdahl gikk han Norge på langs i 1989/90, og boka om denne ekspedisjonen er blitt stående som en klassiker i norsk villmarkslitteratur. Senere har han vært på flere lange turer i Skandinavia og Nord-Amerika, med Canada på tvers og Nordkalotten som de mest kjente. Flere av disse har resultert i fjernsynsserier og DVD-er.

Lars har aldri hatt noe ønske om å gå fra A til B på kortest mulig tid. Det å være ute og oppleve naturens skiftninger gjennom året med de fysiske utfordringer det kan by på, er det primære – på den måten lærer man å tøye sine egne grenser. Samtidig har det alltid vært rom for å stoppe opp og nyte øyeblikket. Det kan være for å svinge fiskestanga, fotografere og filme, eller for å ta en prat med mennesker som lever sitt liv i villmarka. Eller rett og slett for å gjøre ingenting.