Nøklene av Tor Edvin Dahl (Nedlastbar lydbok)

Nøklene (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2012
Innleser: Winther-Larsen, Helge
Spilletid: 0:37
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202440817
Omtale Nøklene

– Jeg heter Roger, sa han med et bredt smil og strakte fram hånden. Han var nesten et hode høyere enn meg, hadde lang hals og lang hake. Den grå strikkegenseren med to røde striper tvers over hadde et hull til høyre, rett nedenfor armhulen, og jeg hadde problemer med ikke å se på det. Han fulgte etter meg opp den smale trappa til arbeidsrommet mitt, og snakket ivrig hele tida på den hakkete og nærmest forskremte måten som jeg skulle oppdage var så karakteristisk for ham. Jeg tok det for å være førstegangsnerver. Det var åpenbart at han ville ha kontakt, at han hadde ønsket inderlig å få møte meg og kanskje gått lenge før han fikk mannet seg opp til å trykke på ringeklokka inne i porten. Men da jeg fikk ham inn på plass og jeg så ham sitte med knærne oppunder haka på skumgummiputene, som var det eneste gjestene kunne sitte på, ble det ujevne hullet i genseren hans det som avslørte hvem han var. Det var et hull i ham, en mangel og et mørke på samme tid.

Til toppen

Andre utgaver

Nøklene
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Tor Edvin Dahl:

Om forfatter

Tor Edvin Dahl (f.1943) kommer fra Kjelsås i Oslo, og debuterte i 1968 med novellesamlingen En sommer tung av regn. Dahls mangslungne forfatterskap inneholder om en lang rekke utgivelser innenfor forskjellige sjangre, og han har også skrevet flere verk for teater, radio og tv.

Dahl har fått flere utmerkelser, blant annet fikk han Rivertonprisen i 1973 for kriminalromanen Etterforskning pågår (utgitt under pseudonymet David Torjussen).

Romanen Utenom sesongen kommer ut høsten 2017.