Nøkkelen (Heftet)

Forfatter:

Anita Garmannslund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Key
Oversatt av: Garmannslund, Anita
ISBN/EAN: 9788202607517
Omtale Nøkkelen

ET STJÅLET LIV. ET KNUST HJERTE. EN FEIL SOM FREMDELES KAN RETTES.

Fra forfatteren bak den internasjonale bestselgeren Brevet kommer en uforglemmelig historie som du vil bære med deg lenge.


Nord-England, 1956: Det er Ellens første dag som pleier på Ambergate Asyl, og den første hun møter, er en ung kvinne som er tvangsinnlagt av sin egen far. De to får tett kontakt, og Ellen vet ikke da at hun snart vil ta et skjebnesvangert valg.

2006: Når den unge studenten Sarah utforsker det nedlagte asylet i forbindelse med en bok hun skriver, finner hun en gjenglemt koffert. Innholdet avslører en tragisk fortelling om tapt kjærlighet og en grufull feil som ble begått mange år tilbake i tid, men som enda kan rettes opp …

Til toppen

Flere bøker av Kathryn Hughes:

Om forfatter

Kathryn Hughes bor i nærheten av Manchester sammen med sin mann og deres to barn. Kathryn og mannen drev et firma sammen i tjueni år. De oppdro to barn og reiste så ofte de kunne til steder som India, Singapore, Sør-Afrika og New Zealand. Hemmeligheten er Kathryns andre roman. Den første var Brevet, som ble nummer én på bestselgerlisten hos Kindle.

Hold kontakten med Kathryn ved å følge henne på Twitter: @Khughes.Author, eller finn henne på Facebook: www.facebook.com/KHughes.Author