Nisseforeningen av Bjørn F. Rørvik (Lydbok-CD)

Nisseforeningen (Lydbok-CD)

Serie: Reven og Grisungen 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2007
Innleser: Christiansen, Anders Baasmo
Spilletid: 0:26
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie: Reven og Grisungen
ISBN/EAN: 9788202275105
Kategori: Julebøker
Alder: 3 - 9
Omtale Nisseforeningen
Fjompenissen Papp har meldt seg inn i en forening, "Nisser uten genser", og står ute i elva og vasker seg før han skal på det første møtet. Han er litt engstelig, og vil gjerne at Reven og Grisungen skal følge ham selv om de ikke er nisser. Det vil de gjerne, særlig da de får høre at det skal være utlodning. Møtet blir ikke helt som Fjompenissen har tenkt seg, og en stund er han så sint at han lukter pepper. Men etterhvert blir han svært fornøyd, særlig når han vinner en fin gevinst.

Til toppen

Andre utgaver

Nisseforeningen
Bokmål Innbundet 2006
Nisseforeningen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008

Flere bøker av Bjørn F. Rørvik:

Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bøkene om Bukkene Bruse, i tillegg til Reven og Grisungen-serien. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak detektivserien for barn om mesterdetektiven Purriot. Bøkene hans er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.


Bøker i serien