Ninjaenes natt (Innbundet)

Serie: Tidsmaskinen 5

Forfatter:

Philip Hauglin (Illustratør) Øystein Rosse (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 104
Illustratør: Hauglin, Philip
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Night of the ninjas
Oversatt av: Rosse, Øystein
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202527983
Kategori: Lese selv
Alder: 7 - 10
Omtale Ninjaenes natt

En dag oppdager Jack og Annie en hytte høyt oppe i et eiketre. Hytta er full av bøker, og når barna slår opp i en bok og ønsker seg et sted - så skjer nettopp det. Jack og Annie har vært i kritt-tiden og møtt dinosaurer, de har vært i riddertiden og i det gamle Egypt. I denne boka går reisen til Japan og ninjaenes tid. Plutselig befinner Jack og Annie seg i en hule i fjellet med ninjaenes mester. Klarer de å komme seg unna?

Serien Tidsmaskinen av Mary Pope Osborne er en populær serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på tidsreiser. Serien er oversatt til 35 språk, og har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden. I 2016 ble filmrettighetene solgt til Lionsgate.

Bøkene passer perfekt for de som har lært å lese og som er interessert i spennende historier og faktaopplysninger om alt fra dinosaurer, til sjørøvere, mumier og riddere. Det er totalt åtte bøker om Jack og Annie på norsk, og i 2016 kjøpte Lionsgate rettighetene til å lage film om de eventyrlystne søsknene.

Til toppen

Andre utgaver

Ninjaenes natt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Mary Pope Osborne:

Bøker i serien