Nilsen og stellebordet (Innbundet)

Forfatter:

Anette V. Heiberg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 40
Illustratør: Heiberg, Anette V.
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202343293
Kategori: Bildebøker
Alder: 0 - 4
Omtale Nilsen og stellebordet

Da Nilsen var liten, gikk det helt greit å skifte bleie. Men det var da. Nå vil han ikke lenger!

Bodil Vidnes-Kopperud og Anette Heiberg tar oss med hjem til lillebror Nilsen og storesøster Dina, to viljesterke venner som både store og små kan kjenne seg igjen i.

Til toppen

Flere bøker av Bodil Vidnes-Kopperud:

Anmeldelser Nilsen og stellebordet

"Morsom bok om velkjent tema som passer for de minste og deres storesøsken."

 
Elin Solvang, Mamma

"Dette kulturtipset kommer fra Tarjei (1 1/2) (...) til nå har kravene til litterært innhold vært nokså faste: Sau, kanin, gakk-gakk, tog, bil - og til nøds ei ku (...) Det var før han oppdaget sin nye favorittserie: De nye «Nilsen»-bøkene til Bodil Vidnes Kopperud og Anette V. Heiberg. Spesielt «Nilsen og stellebordet», som hjemme hos oss har fått tittelen «Nei, l'pappa» (fritt etter sitatet «Nei, roper pappa»). Tarjeis favorittoppslag er likevel ubestridelig: Bildet av et foreldrepar som river seg i håret og roper «nei!». Den lyden kan han, nemlig."

Marie Kleve, Dagbladet

Og litt bæsj

"Humoristiske og glade bøker om det å være liten. Passer fra to år."

Ingeborg Marie Jensen, Stavanger Aftenblad

Realistisk babyliv

Min absolutte favoritt om dagen er bøkene om babyen Nilsen og søsteren hans Dina av tobarnsmor Bodil Vidnes Kopperud fra Nittedal. Jeg tror jeg har lest Nilsen og Ne 3000 ganger siden vi oppdaget denne geniale serien på biblioteket før jul. (...) Illustrasjonene av rutinerte Anette V. Heiberg er rene og fargesterke, og jeg liker bildene gjerne også forteller en egen historie du kan følge med på.

Susanne Kaluza, Blogg

Til toppen

Om forfatter

Bodil Vidnes-Kopperud er født i 1975, og oppvokst på Hadeland. Hun har arbeidet mye som teaterinstruktør og dramalærer for barn og ungdom. I tillegg leser hun inn lydbøker og oversetter tegnefilmer. Bodil Vidnes-Kopperud har utdannelse fra teaterskolen East 15 i London. Hun bor i Nittedal, med mann og to barn. Hun har tidligere utgitt tre bøker om Nora – Ønskejenta (2007), Nora får en pappa (2007) og Nora blir storesøster (2008).