Nigella ekspress (Innbundet)

God mat på kort tid

Forfatter:

, Tordis Bølgen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 351
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nigella Express
Oversatt av: Bølgen, Tordis
ISBN/EAN: 9788202392284
Kategori: Kokebøker
Omtale Nigella ekspress

Nigella ekspress

«Denne boken handler om rask mat, det skulle fremgå klart nok av tittelen, men det er også en bok for deg som elsker mat. Hvordan skulle jeg kunne skrive noe annet,» sier Nigella Lawson i innledningen til Nigella ekspress, og fortsetter: «Oppskriftene er ikke bare enkle å lage, de er også et forsøk på å gjøre livet på kjøkkenet – og dermed også tilværelsen generelt – lettere.»

I Nigella ekspress har den kjente tv-kokken og kokebokforfatteren samlet sine raske favoritter. De er sortert etter temaer bundet sammen av hennes personlige tekster, der hun byr på seg selv og sin matfilosofi.

Nigella gir deg ideer til og oppskrifter på:

  • enkel hverdagsmat
  • gjestemat midt i uka
  • raske italienske fristelser
  • selskapsmat på kort varsel
  • tidsklemmefrokoster
  • turmat

Til toppen

Flere bøker av Nigella Lawson:

Om forfatter

TV-kokk og kokebokforfatter Nigella Lawson har på få år skaffet seg en helt spesiell posisjon i britisk TV-underholdning. Med sin sensuelle skjønnhet og flørtende stil har hun sjarmert et bredt publikum, også langt utenfor matinteresserte seergrupper.

Også her i landet har hun mange fans gjennom sine matprogrammer på NRK2 og sine populære bøker. Rettene hun presenterer er milesvis fra minimalistiske trender med en bit gåselever, to rucolablader og tre dråper saus på en tallerken. Porsjonene er rause, og maten er besnærende enkel, samtidig som den er full av smak.

Fem av Nigellas bøker er utkommet på norsk: Nigellas fristelser, Smak av sommer (også utgitt med tittelen Nigellas sommermat), Nigellas kjøkken, Nigellas ekspress. I Nigellas fest, med undertittelen "En hyllest til livet", hvor hennes livsbejaende kulinariske filosofi kommer til uttrykk tydeligere enn noen gang.