Nettopp Jensen og Tometer'n av Kjersti Wold (Lydbok-CD)

Nettopp Jensen og Tometer'n (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2008
Innleser: Iversen, Solveig Haldar
Spilletid: 3:35
Antall enheter: 3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788278441312
Omtale Nettopp Jensen og Tometer'n

Nettopp Jwensen er oppkalt etter en telefonsamtale, han er kommende fotballproff og bare 133 centimeter på sokkelesten.

Tometer´n er to hundre centimeter på millimeteren, og ligner ikke andre barnevakter.

Tometer´n oversetter tegneserier, han har nesten vært på juniorlandslaget og er rå til å ljuge.

Men når Tometer´n går i dørken av kjærlighetssorg og ikke kommer på fotballkampene, mamma er i Japan for å skrive kokebok og pappa er i Finland for å holde tale for 300 økonomer, da er det Nettopps tur til å ordne opp.

Til toppen

Andre utgaver

Nettopp Jensen og Tometer'n
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Om forfatter

Kjersti Wold (f. 1962) har skrevet romaner og noveller for voksne, ungdom og barn. I tillegg har hun utgitt flere fagbøker. Hun regnes som en av mentorene innen kreativ skriving i
Norge og har i 20 år holdt kurs i å skrive om sitt eget liv. Wold er daglig leder for Noesis – senter for kommunikasjon og kreativitet.
www.noesis.no

"Når jeg er rundt i skoleklasser spør ofte elevene om når jeg bestemte meg for å bli forfatter. Da svarer jeg at å bli forfatter hadde jeg lyst til allerede før jeg kunne skrive. Som barn mislikte jeg sterkt at bøker sluttet, og det hendte derfor at jeg tok på meg oppgaven å lage en fortsettelse på egenhånd. Først dikterte jeg til moren min, og siden da jeg selv kunne skrive supplerte jeg med å dikte lange, snørklete historier, stinne av skrivefeil.

Opp gjennom ungdomstida holdt jeg det hemmelig at det var forfatter jeg ville bli, men da jeg var ferdig med gymnaset begynte jeg i smug å planlegge forfatterutdannelsen min. Den skulle bestå av teoretisk skolering kombinert med mye reising og rare opplevelser. Dette førte meg ut i verden, innom universitetet og siden opp til Forfatterstudiet i Bø i Telemark.

Da hadde jeg allerede overstått mange av mine 25 flyttinger, og jeg hadde blant annet jobbet som grapefruktplukker i Israel, aktmodell i Danmark, keramiker i Hellas, skribent i Spania og som kokk for psykisk utviklingshemmede i England.

Jeg er mye på reise, holder skrivekurs over hele landet og besøker 50-60 skoleklasser i året.

Når jeg skriver, gjør jeg det i mitt ombygde sykkelskur. Derfra har jeg utsikt til et seljetre, og ro til å gå inn i den verden der bilder og ideer kan flyte sammen og bli til en bok."

av Kjersti Wold