Nerdepatruljen (Innbundet)

Bøllebråk

Serie: Nerdepatruljen 1

Forfatter:

Gry Aavik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The odd squad
Oversatt av: Aavik, Gry
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202417963
Alder: 8 - 12
Omtale Nerdepatruljen
Nick passer ikke inn i noen grupper eller klubber på skolen, og tilbringer mer tid inni bokskapet sitt enn utenfor. (Det er faktisk bedre plass inni der enn man skulle tro.)
En velmenende lærer tvinger Nick til å danne den kjipeste klubben noensinne med vanvittig høye Molly og håpløst idiotiske Karl. Det som starter som en motstrebende samling utstøtte former seg til en sterk og uavhengig nerdepatrulje! De er klare til å ta på seg enhver utfordring: bøller, underlige romanser, voksne med et par skruer løs, og en helt ny verden med overraskende vennskap.
Tegneserieskaperen Michael Fry (bl.a. filmen Over hekken fra 2006) har skrevet en fantastisk illustrert historie som bobler over av ærlighet, humor og hjerte.

Til toppen

Andre utgaver

Nerdepatruljen
Bokmål Ebok 2014
Nerdepatruljen - Bøllebråk
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Michael Fry:

Anmeldelser Nerdepatruljen
"Dette er en kjempemorsom bok med herlige tegneserie-tegninger. Forfatteren er serie-skaper, og det merkes godt i denne boka. Boka bobler over av humor, ville påfunn og hjertevarme. En bok for alle som liker Dustedagboka og En pingles dagbok, og den passer like godt for både gutter og jenter."Barnas leserom

Til toppen

Bøker i serien