Nelly Rapp og trollmannens bok (Innbundet)

Serie: Nelly Rapp monsteragent 13

Forfatter:

Christina Alvner (Illustratør) Hilde Matre Larsen (Oversetter)

Nelly Rapp Monsteragent  er lettlest og akkurat passe skummel for lesere som har knekket lesekoden.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 112
Illustratør: Alvner, Christina
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nelly Rapp och trollkarlens bok
Oversatt av: Larsen, Hilde Matre
Serie:
Serienummer: 13
ISBN/EAN: 9788202635879
Kategori: Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale Nelly Rapp og trollmannens bok

En ny bok i den populære serien om monsteragenten Nelly Rapp, skrevet av forfatteren bak LasseMajas Detektivbyrå. Lettlest og akkurat passe skummel for lesere som har knekket lesekoden.

Nelly Rapp har lært seg å håndtere monstre og andre farlige skapninger ved hjelp av likevekt, lærdom og list. Men holder monsteragentens egenskaper til å heve en forbannelse som har lagt seg over en hel by? Innbyggerne i Spøkvik er misfornøyde, de har blitt rammet av den ene ulykken etter den andre. Nelly får i oppdrag å finne ut hva som forårsaker alle ulykkene. Hun og bestevennen Valle går opp til slottet for å finne ut om løsningen er der.

«En monsteragent er en person som bekjemper monstre og spøkelser. Ha ha! ler du. Hva er dette for en røverhistorie? Det fins ikke monstre, vel. Og spøkelser – det er bare barnehageunger som tror på slikt! Jeg skjønner det om du sier noe sånt, for det trodde jeg også – før.
I dag tror jeg ikke – jeg vet at de fins.»

Til toppen

Andre utgaver

Nelly Rapp - Trollmannens bok
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Martin Widmark:

Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Bøker i serien