Nattens sirkus (Heftet)

Serie: Verden leser 

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Night Circus
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie:
ISBN/EAN: 9788202408145
Omtale Nattens sirkus

”Den eneste reaksjonen på denne romanen er simpelthen: Wow. Den har en skaperkraft som tar pusten fra deg, og fantasiflukten drar deg inn og forhekser deg.”
The Times

Sirkuset kommer uanmeldt. Uten annonsering i forkant, ingen plakater på lyktestolper, ingen løpesedler. Plutselig er det bare der, på en plass som ikke fantes i går. Under de sort- og hvitstripede teltdukene foregår fullstendig unike og forbløffende opplevelser som totalt tar pusten fra en. Det kalles Le Cirque des Rêves, og er kun åpent om natten.

Men bak scenen, er en skarp konkurranse på gang: en duell mellom de to unge magikerne, Celia og Marco, som fra barnsben av har blitt trent av sine læremestre med kun denne duellen for øyet. De er bundet og skjebnebestemt av hver sin Mester. Hverken Celia eller Marco vet at dette er en konkurranse hvor kun én kan bli stående. Og på tross av den høye risikoen, faller de snart hals over hode for hverandre, hvilket utløser en dominoeffekt av farlige konsekvenser, og setter alles liv i ytterste fare.

Nattens sirkus er skrevet i et rikt, forførende språk - en roman som trollbinder deg og som får virkeligheten til å virke mer fantastisk og fantasien mer virkelig.
Les mer om boken her.

INTERNASJONAL SENSAJON

"TAR PUSTEN FRA DEG"
The Times

"FORHEKSENDE [...] EN GENUIN NYTELSE Å LESE.»
Guardian

"[...] vil appellere til historieinteresserte, krimelskere, romantikere og alle som elsker en god fortelling”
Bookreporter

"BLENDENDE"
Independent on Sunday

Til toppen

Andre utgaver

Nattens sirkus
Bokmål Ebok 2012
Bøker i serien