Nathalie (Innbundet)

Forfatter:

Agnete Øye (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 159
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: La délicatesse
Oversatt av: Øye, Agnete
ISBN/EAN: 9788280875051
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Nathalie

En uvanlig kjærlighetshistorie om møtet mellom to veldig forskjellige mennesker. Den internasjonalt anerkjente forfatteren David Foenkinos har skrevet en inderlig og humoristisk historie om ny kjærlighet som lyser opp sorgens mørke etterdønninger. Nathalie og François er det perfekte paret. Når François plutselig dør er Nathalie overbevist om at hun aldri kommer til å se på en mann igjen. Spesielt ikke en nerdete og sjenert svenske, som hennes kollega Markus. Men en dag kysser hun ham på ren impuls og en annerledes kjærlighet begynner sakte, men sikkert å spire mellom to umake og kompliserte sjeler. Natalie er morsom og velskrevet. Vi får innblikk i hvordan en sjenert mann tenker og oppfører seg når han er forelsket. Og hvordan en sorg slipper taket.

Til toppen

Andre utgaver

Delikat i følge Larousse
Bokmål Heftet 2014
Nathalie
Bokmål Ebok 2013
Om forfatter
David Foenkinos (født 1974) er utdannet jazzmusiker, men har gjort størst karriere som forfatter og filmskaper. Han er en av Frankrikes 10 mestselgende forfattere.

Foenkinos stod selv for regien da boken Nathalie ble filmatisert i 2011 med Audrey Tautou (Den fabelaktige Amelie fra Montmartre og Da Vinci-koden) i hovedrollen.