Når noen bare forsvinner (Innbundet)

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 399
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Just One Look
Oversatt av: Busk, Sissel
ISBN/EAN: 9788204102188
Kategori: Krim
Omtale Når noen bare forsvinner
Grace Lawson vet ikke hva hun skal tro da hun finner et gammelt fotografi midt i bunken av flunkende nye feriebilder.

På fotoet er det fem unge mennesker, fire hun ikke drar kjensel på, men den femte er utvilsomt hennes mann Jack. Hvordan det gamle fotoet har havnet i bunken av feriebilder er et mysterium, og saken blir ikke bedre når Jack fornekter at det er han som er avbildet. Senere på kvelden, etter at Grace har lagt seg, hører hun at han setter seg i bilen og kjører av sted - uten å legge igjen noen beskjed. Grace prøver etter beste evne å bagatellisere det hele overfor barna, men da hun oppdager at han har tatt det gamle fotografiet med seg skjønner hun at noe er galt - forferdelig galt.

Politiet antyder at han ikke er den første mannen i verden som forlater kone og barn og har tydeligvis ikke tenkt å foreta seg noe i saken. Ettersom dagene går blir alle de ubesvarte spørsmålene rene marerittet for Grace som nå tvinges til å grave i sin egen tragiske fortid for å beskytte barna og finne sannheten som kanskje kan bringe hennes mann hjem igjen.

Til toppen

Andre utgaver

Når noen bare forsvinner
Bokmål Ebok 2013
Om forfatter

Harlan Coben er tidenes første forfatter som har mottatt alle de tre store krimprisene i USA, både Edgar, Shamus og Anthony Award, og han har tronet på bestselgerlistene over hele verden. Foruten enkeltstående utgivelser har han skapt en krimserie med Myron Bolitar. Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Cobens thrillere.

Harlan Coben står bak flere vellykkete film- og TV-satsninger. Netflix-serien Safe ble en stor suksess, og The Stranger som er basert på romanen Den fremmede ligger på seertoppen til Netflix.