Når gjøken galer (Heftet)

Serie: Cormoran Strike 1

Forfatter:

Et gripende, elegant mysterium gjennomsyret av Londons atmosfære - fra de rolige gatene i Mayfair via pubene i East End til travle Soho. I hovedrollen, en helt særegen detektiv, Cormoran Strike.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 496
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The cuckoo's calling
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202647933
Kategori: Krim
Omtale Når gjøken galer
Når gjøken galer er J.K. Rowlings kritikerroste krimdebut, skrevet under pseudonymet Robert Galbraith. Det er første bok i en serie om privatetterforskeren Cormoran Strike.

Da den vakre, men nedtrykte modellen, Lula Landry, faller i døden fra en snødekt Mayfair-balkong, antas det at hun har begått selvmord. Imidlertid har broren hennes sin tvil, og han får privatetterforsker Cormoran Strike til å se nærmere på saken. Strike er krigsveteran – såret både fysisk og psykisk - og tilværelsen hans er kaotisk. Saken gir Strike en økonomisk livline, men det følger med en personlig kostnad: Jo mer han dykker ned i den unge modellen komplekse verden, dess mørkere blir ting...


Til toppen

Andre utgaver

Når gjøken galer
Bokmål Innbundet 2014
Når gjøken galer
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Robert Galbraith:

Om forfatter

Robert Galbraith er pseudonym for J.K. Rowling. Når gjøken galer var første bok i serien om detektiv Cormoran Strike og assistenten Robin Ellacott. Derette kom Silkeormen og Ondskapens kall. Hvit død er fjerde bok i denne kritikerroste serien. Alle bøkene har toppet internasjonale bestselgerlister.

Bøker i serien