Nær folk av Jan Bøhler og Trygve Slagsvold Vedum (Ebok)
Ebok

Nær folk (Ebok)

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.04 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202722463
Kategori: Historie og Samfunn og debatt
Omtale Nær folk

Høsten 2020 meldte AP-politikeren og Mr. Groruddalen, Jan Bøhler, politisk overfgang til SP. Overgangen sendte sjokkbølger inn i det politiske miljøet i Norge, og SP opp i størrelse i Oslo. Hva skjedde egentlig, og hvordan fant han og SP-leder Trygve Slagsvold Vedum tonen? Sunn fornuft er Bøhlers og Vedums fortelling om hva de vil med Norge. Det er en politisk fortelling som drives fram av eksempler, og er levende og engasjerende fortalt. Det handler mest om politikk, men er også en fortelling med nye tanker og forslag som skaper debatt og vil garantert få mye oppmerksomhet - og sette dagsorden i valgkampen foran høstens Stortingsvalg.

Til toppen

Andre utgaver

Nær folk
Bokmål Innbundet 2021
Om forfatter

Jan Bøhler (f. 1952 ) har vært stortings­representant siden 2005, fram til 2020 som representant for Arbeiderpartiet og deretter for Senterpartiet. Han er vokst opp i Groruddalen og er en ihuga forkjemper for området. Jan er kjent for sitt arbeid for barn og unge og for kampen mot kriminelle gjenger og utrygghet. Han har tidligere gitt ut boka Østkantfolk og musikkalbumet Enkel Type.

Trygve Slagsvold Vedum (f. 1978) er leder av Senterpartiet og gårdbruker. Trygve ble første gang valgt inn som stortingsrepresentant fra Hedmark i 2005. Trygve var landbruks- og matminister i Norge fra og med juni 2012 frem til oktober 2013.