Nær folk (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202722203
Kategori: Historie og Samfunn og debatt
Omtale Nær folk

Høsten 2020 meldte AP -politikeren og Mr. Groruddalen, Jan Bøhler, politisk overgang til SP. Overgangen sendte sjokkbølger inn i det politiske miljøet i Norge, og bidro også til økt oppslutning om Senterpartiet både i Oslo og i resten av landet. Hva skjedde egentlig, og hvordan fant han og SP-leder Trygve Slagsvold Vedum tonen?

Nær folk er Bøhlers og Vedums fortelling om hva de vil med Norge. Det er en politisk fortelling som drives fram av eksempler, og er levende og engasjerende fortalt. I boka deler Bøhler som hovedforfatter og Vedum som medforfatter tanker og forslag som skaper debatt og som peker retningen de ønsker å ta Norge i etter høstens valg.

Til toppen

Andre utgaver

Nær folk
Bokmål Ebok 2021
Nær folk
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Jan Bøhler (f. 1952 ) har vært stortings­representant siden 2005, fram til 2020 som representant for Arbeiderpartiet og deretter for Senterpartiet. Han er vokst opp i Groruddalen og er en ihuga forkjemper for området. Jan er kjent for sitt arbeid for barn og unge og for kampen mot kriminelle gjenger og utrygghet. Han har tidligere gitt ut boka Østkantfolk og musikkalbumet Enkel Type.

Trygve Slagsvold Vedum (f. 1978) er leder av Senterpartiet og gårdbruker. Trygve ble første gang valgt inn som stortingsrepresentant fra Hedmark i 2005. Trygve var landbruks- og matminister i Norge fra og med juni 2012 frem til oktober 2013.