Nam! (Innbundet)

Barnas favoritter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 80
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204122834
Kategori: Kokebøker
Omtale Nam!

Selv de minste fortjener det aller beste!

God og næringsrik mat gjør barn glade. Og glade barn, det er ren lykke. Lise Finckenhagen, kokk og mor, gir her sine beste oppskrifter på retter som alltid faller i smak, hos store som hos små. Oppskriftene har også tips til hvordan man kan lage rettene uten melk og gluten.

Glade farger, flotte fotografier og illustrasjoner og dessuten morsomme faktatekster om ingrediensene som er brukt, får barna garantert til å spise!

Til toppen

Flere bøker av Lise Finckenhagen:

Anmeldelser Nam!

"Det må være helt utlada småbarnsforeldre og besteforeldre for ikke å våkne for denne fargeklatten av en lagebok. Verdt å lese: Boka kan tjene et dobbelt formål, som bok å bla i sammen med barna. Verdt å bruke: Definitivt. Forfatteren er ikke bare i kokkeeliten og NRKs kokk. Hun er først og fremst småbarnsmor her. Super gavebok til alle som har barn å mette."

Borghild Fiskå, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter
Lise Finckenhagen (f. 1976) begynte hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste innslag i VG og NRK Nitimen. Finckenhagen har solgt over 100 000 kokebøker i Norge!