Nå er det jul igjen (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202208592
Omtale Nå er det jul igjen
Bli med inn i Gerd Alfsens spennende verden som bugner av koselige juleideer i ulike materialer og teknikker!

Boken er stappfull av engler, nisser og morsomme gaveideer i alle varianter og vanskelighetsgrader. Her kan de fleste finne noe som passer, for Gerd har med forslag og eksempler på både tekstil, snekring, maling, papir og juleknask. Mange av prosjektene kan lages sammen av både små og store. Det er bare å sette i gang, så kommer dere fort i den rette julestemningen!

En variert og mangfoldig julebok med flotte bilder og fyldig mønsterdel.

Til toppen

Om forfatter
Gerd Alfsen er velkjent for de fleste hobbyentusiaster – hun er et unikum på maling og forming. Gerd har lang og bred erfaring innen flere forskjellige hobbyområder og har blant annet arbeidet med dukker og dekorasjoner til filmen Flåklypa Grand Prix (Ivo Caprino).
Gerd Alfsen har utgitt bøker om bl.a. dekormaling, nisser, engler og dukker i forskjellige materialer med klær og utstyr, enkel snekring, papir, dekor – og til og med mat (kokebok sammen med husstellærer Liv Gregersen Kongsten).
Det som kjennetegner Gerd er en lekenhet og nysgjerrighet uansett innenfor hvilke materialgrupper hun jobber. Hun har en fantastisk evne til å formidle skaperglede – enten det gjelder maling av blomster, nisselaging eller annen type hobbyvirksomhet – noe som gjør bøkene hennes fargesprakende, sprudlende og lærerike.